CareTech wordt Doro Care

Na een jaar van samenwerking tussen Doro en CareTech, kunnen we met trots aankondigen dat CareTech, de marktleider op het gebied van digitale sociale oplossingen voor ouderen en zorgbehoevenden die thuis wonen, in 2015 overgenomen door Doro AB, nu Doro Care wordt.

Na een jaar nauw samen te werken, gaat de integratie van Doro en CareTech een stap verder. CareTech wordt Doro Care. Als onderdeel van de Doro Group, wil Doro Care een bijdrage leveren aan de digitalisering van sociale alarmen binnen Europa en haar klanten de meest gunstige aanbieding geven: de gebruikers veilig stellen en de mantelzorgers een kans geven op een betere gemoedsrust.

Met het aanbod van CareTech dat gericht is op veiligheid in de woning, is deze rebranding een geweldige kans om hun assortiment te vervolledigen met de mobiele producten van Doro, om zo deze veiligheid ook naar buiten te brengen. De sterkte van de Doro Group is dat hun marketing de snelle groei van CareTech kan ondersteunen, maar op hetzelfde moment kan CareTech uitpakken met hun kennis, kanalen en alarmcentrale, waardoor de groep nu ook de telezorgmarkt zal kunnen bedienen.

Jérôme Arnaud, CEO van Doro Group, verduidelijkt: "Ouderen en zorgbehoevenden willen vrijheid en een actief leven zoals ze dat zelf willen. Dankzij onze geïntegreerde zorgproducten, moeten hun mantelzorgers en/of familieleden zich geen zorgen maken omdat ze weten dat ze verwittigd worden in geval van problemen. De mogelijkheid om zelfstandig te kunnen leven en te kunnen wonen in hun eigen huis heeft zowel een economische waarde als een betere levenskwaliteit voor mensen die aangepaste zorg nodig hebben."

Peter Shirley, VP Export Markets, voegt hieraan toe: "De volgende stappen van sociale alarmen zijn mobiel en digitaal worden met producten die veiligheid bieden voor zowel binnen- als buitenshuis, waardoor we een dynamische levensstijl stimuleren en met de alarmcentrale een meer passende dienstverlening kunnen aanbieden. Dit is reeds beschikbaar bij Doro Care."

Met deze rebranding blijft Doro het meest complete aanbod van innovatieve telezorgoplossingen ter beschikking stellen aan serviceproviders en klanten.

Contactpersoon
Download PDF
Download PDF
Over Doro

Over Doro
Doro ontwikkelt telecomproducten en diensten voor senioren, zodat ze een vol en rijk leven kunnen leiden waarin ze op een eenvoudigere manier hun dagdagelijkse activiteiten kunnen doen die ze altijd al deden, maar ook de dingen waarvan ze dachten dat ze ze nooit zouden doen. Doro, wereldwijde marktleider in mobiele telefonie voor senioren, biedt eenvoudig te gebruiken mobiele telefoons en smartphones, mobiele toepassingen en vaste telefonie met luid en helder geluid. Binnen Doro Group biedt Doro Care sociale zorg en telecare-oplossingen voor ouderen en gehandicapten, zodat ook zij onafhankelijke en veilig kunnen wonen in hun eigen huis. Doro AB is een Zweeds bedrijf en haar aandelen zijn gequoteerd op Nasdaq OMX Stockholm, Nordic List, Small Companies. Een netto-omzet van SEK 1.838 miljoen (EUR 200 miljoen) werd gerapporteerd voor 2015. www.doronederland.nl

Over Eurodistribution
Als telecomdistributeur bieden wij onze klanten een kwalitatief productengamma aan en dit met een no-nonsense mentaliteit. Onze kernactiviteiten bestaan uit de invoer en distributie van telecomproducten naar dealers, groothandel, ketens en de gespecialiseerde vakhandelaar. Eurodistribution verzorgt de distributie voor Doro in de Benelux. Lees meer over Eurodistribution op www.eurodistribution.nl

berichten