Moederdagtip: altijd bereikbaar met Doro

24 APRIL 2012, AMSTERDAM
Samenvatting
Bel jij je moeder ook nog steeds op haar vaste nummer omdat ze niets wil weten van mobiele telefoons? Bedenk dan dat het zondag 13 mei alweer Moederdag is. Doro heeft namelijk een aantal leuke telefoons die zeer eenvoudig te bedienen zijn. Zo heeft je moeder of oma geen excuus meer en is ze toch altijd bereikbaar.

De mobiele telefoons van Doro zijn heel gebruiksvriendelijk. Het geluid is extra luid en helder, het display is gemakkelijk afleesbaar en het menu is eenvoudig te begrijpen, zelfs voor de meest onervaren mobiele telefoongebruiker. Het toetsenbord is zo ingericht dat het heel gemakkelijk is om te bellen en sms-berichten te versturen. De telefoon beschikt ook over een sneltoets naar sms-berichten, evenals geheugentoetsen en voorspellende tekst. De letters kunnen naar eigen voorkeur worden vergroot en de telefoon is uitgerust met een gebruikershandleiding waardoor alle instellingen gemakkelijk zijn aan te passen.

Advies verkoopprijzen van de Doro mobiele telefoons starten bij €60,-.

De Doro PhoneEasy 515 en 615 beschikken over een gebruiksvriendelijke camera met flitser; om alle mooie momenten vast te leggen.

Kijk voor een overzicht van alle toestellen op http://www.doronederland.nl/

Over Doro

Over Doro
Doro ontwikkelt telecomproducten en diensten voor senioren, zodat ze een vol en rijk leven kunnen leiden waarin ze op een eenvoudigere manier hun dagdagelijkse activiteiten kunnen doen die ze altijd al deden, maar ook de dingen waarvan ze dachten dat ze ze nooit zouden doen. Doro, wereldwijde marktleider in mobiele telefonie voor senioren, biedt eenvoudig te gebruiken mobiele telefoons en smartphones, mobiele toepassingen en vaste telefonie met luid en helder geluid. Binnen Doro Group biedt Doro Care sociale zorg en telecare-oplossingen voor ouderen en gehandicapten, zodat ook zij onafhankelijke en veilig kunnen wonen in hun eigen huis. Doro AB is een Zweeds bedrijf en haar aandelen zijn gequoteerd op Nasdaq OMX Stockholm, Nordic List, Small Companies. Een netto-omzet van SEK 1.838 miljoen (EUR 200 miljoen) werd gerapporteerd voor 2015. www.doronederland.nl

Over Eurodistribution
Als telecomdistributeur bieden wij onze klanten een kwalitatief productengamma aan en dit met een no-nonsense mentaliteit. Onze kernactiviteiten bestaan uit de invoer en distributie van telecomproducten naar dealers, groothandel, ketens en de gespecialiseerde vakhandelaar. Eurodistribution verzorgt de distributie voor Doro in de Benelux. Lees meer over Eurodistribution op www.eurodistribution.nl

berichten