Doro PhoneEasy® 612: Foto’s delen met iedereen

15 MEI 2012
Samenvatting
Het maken van een foto met je mobiele telefoon is een simpele en leuke manier om speciale momenten uit het dagelijkse leven te delen met vrienden en familieleden. Met de nieuwe Doro PhoneEasy® 612 kunnen onervaren gebruikers prachtige foto’s maken en eenvoudig versturen met MMS.

Het gezegde “sharing is caring” gaat zeker op voor de nieuwe Doro PhoneEasy® 612. Met deze telefoon kan iedere gebruiker zijn foto’s snel en gemakkelijk naar vrienden en familieleden sturen met MMS. Ook al is het delen van foto’s veel eenvoudiger geworden, er zijn nog steeds veel gebruikers die nog niet alle mogelijkheden van deze nieuwe technologie hebben ontdekt.

“Wij zien een toenemende belangstelling onder senioren voor mobiele telefoons met een camera. Echter, gebruikt nog maar 20% van de senioren MMS”, aldus Camilla Nilsson, marketing manager bij Doro.

Doro PhoneEasy® 612 is een uitklapbaar toestel ontworpen in samenwerking met het Zweeds designbureau Ergonomidesign. Naast de camera en de MMS-mogelijkheden beschikt de telefoon over meer slimme opties die kenmerkend zijn voor een mobiele telefoon van Doro. Zo is de telefoon compatibel met gehoorapparaten, heeft een extra helder en luid geluid, en een gemakkelijk afleesbaar beeldscherm waarvan het lettertype naar eigen voorkeur kan worden vergroot. Bovendien beschikt de Doro PhoneEasy® 612 over een veiligheidsfunctie waarmee u automatisch een noodoproep doet en een sms-waarschuwing kan versturen naar vijf voorgeprogrammeerde nummers. Al deze functies zijn met zorg ontwikkeld om tegemoet te komen aan de wensen van de gebruikers.

De eenvoudig met één knop te bedienen 2 megapixel camera heeft een extra gebruiksvriendelijk menu. Er is voldoende geheugen om 40 foto’s op te slaan en met een extra geheugenkaart zijn dit er vele meer. Het fotomenu biedt eenvoudige toegang tot alle foto’s.

“Met Doro PhoneEasy® 612 is het voor iedereen mogelijk zijn ervaringen te delen met MMS. In een handomdraai kunt u foto’s sturen en ontvangen van vrienden en familie.” Volgens Camilla Nilsson is dit volledig nieuw voor een grote groep mensen uit de doelgroep.

De Doro PhoneEas612 is verkrijgbaar vanaf begin mei voor een adviesverkoopprijs van €139.


Product Informatie

Doro PhoneEasy® 612 – eenvoudig te gebruiken 2G mobiele telefoon met camera

 • Camera met een resolutie van 2 megapixel.
 • Foto weergave.
 • Geheugenkaartsleuf.
 • Sneltoets naar sms- en mms-berichten.
 • Directe geheugentoetsen
 • Voice mail (via MMS).
 • Extra luid en helder geluid.
 • Compatibel met gehoorapparaten (HAC M3/T4)
 • Groot display met scherpe resolutie
 • Aanpasbare tekstgrootte in ieder menu
 • Verbeterde iconen
 • Zi add woordondersteuning
 • Alarmknop

Hoge resolutie beeldmateriaal is verkrijgbaar op aanvraag of via de beeldbank op de Doro website

Afbeeldingen
Over Doro

Over Doro
Doro ontwikkelt telecomproducten en diensten voor senioren, zodat ze een vol en rijk leven kunnen leiden waarin ze op een eenvoudigere manier hun dagdagelijkse activiteiten kunnen doen die ze altijd al deden, maar ook de dingen waarvan ze dachten dat ze ze nooit zouden doen. Doro, wereldwijde marktleider in mobiele telefonie voor senioren, biedt eenvoudig te gebruiken mobiele telefoons en smartphones, mobiele toepassingen en vaste telefonie met luid en helder geluid. Binnen Doro Group biedt Doro Care sociale zorg en telecare-oplossingen voor ouderen en gehandicapten, zodat ook zij onafhankelijke en veilig kunnen wonen in hun eigen huis. Doro AB is een Zweeds bedrijf en haar aandelen zijn gequoteerd op Nasdaq OMX Stockholm, Nordic List, Small Companies. Een netto-omzet van SEK 1.838 miljoen (EUR 200 miljoen) werd gerapporteerd voor 2015. www.doronederland.nl

Over Eurodistribution
Als telecomdistributeur bieden wij onze klanten een kwalitatief productengamma aan en dit met een no-nonsense mentaliteit. Onze kernactiviteiten bestaan uit de invoer en distributie van telecomproducten naar dealers, groothandel, ketens en de gespecialiseerde vakhandelaar. Eurodistribution verzorgt de distributie voor Doro in de Benelux. Lees meer over Eurodistribution op www.eurodistribution.nl

berichten