Doro PhoneEasy® 520X; een robuuste reisgezel

13 NOVEMBER 2012, AMSTERDAM
Samenvatting
Doro PhoneEasy® 520X is een robuuste, gebruiksvriendelijke cameratelefoon voor de actieve gebruiker. De telefoon kan een val van tot wel twee meter hoogte op een harde ondergrond overleven. De telefoon is geschikt voor actieve senioren, maar ook voor werknemers uit de bouw en andere handige mannen en vrouwen die een stevige mobiele telefoon zoeken. Het is de eerste telefoon met Doro’s nieuwe moderne ontwerpconcept, dat is ontwikkeld in samenwerking met het Zweedse ontwerpbureau Ergonomidesign.

Een mobiel die wel tegen een stootje kan – dat was het meest gehoorde verzoek toen Doro meer dan 1.000 gebruikers vroeg welke functies ze belangrijk vonden voor een mobiele telefoon*. Doro lanceert nu de Doro PhoneEasy® 520X die met zijn stevige maar elegante ontwerp een val van twee meter op een harde ondergrond overleeft.

De telefoon is niet alleen geschikt voor senioren, maar is ook ideaal voor professionals die in een omgeving werken waarin een stevige telefoon nodig is.

Doro PhoneEasy® 520X is de eerste mobiele telefoon met Doro’s nieuwe ontwerpconcept dat is ontwikkeld in samenwerking met het Zweedse ontwerpbureau Ergonomidesign. De telefoon heeft een ronde vorm met metalen elementen en is verkrijgbaar in drie kleurencombinaties. Een aantal van de herkenbare ontwerpelementen voor Doro-gebruikers zijn het grote en duidelijke display, de stevige grip en toetsen die makkelijk in te drukken zijn.

De telefoon is voorzien van alle standaardfuncties van Doro’s mobiele telefoons, zoals extra hard geluid en helder geluid, aanpasbare tekstgrootte, geheugentoets, alarmtoets en sms-/mms-sneltoets. De telefoon heeft ook een fel lampje dat aangezet kan worden via een speciale toets. De herinneringsfunctie is gemoderniseerd ten opzichte van eerdere modellen en de opstartfunctie is ook verbeterd. De gebruiksvriendelijke 3MP-camera neemt duidelijke, scherpe foto’s die vervolgens heel makkelijk en snel als mms naar familieleden en vrienden kunnen worden.

Doro PhoneEasy® 520X is vanaf 26 november 2012 verkrijgbaar in Nederland. De telefoon is verkrijgbaar in de volgende kleurencombinaties: zwart/zilver, mokka/zilver en wit/zilver, en de adviesprijs is €165,00 incl. btw, exclusief abonnement.

Citaten
"We weten dat veel senioren bang zijn om hun telefoon te laten vallen. Tegelijkertijd hebben velen een actief leven en nemen ze hun telefoon overal mee naartoe. We wilden een mobiel ontwikkelen die wel tegen een stootje kon. De Doro PhoneEasy® 520X is een zeer robuuste cameratelefoon" Camilla Nilsson, Marketing Manager bij Doro
Afbeeldingen
Documenten
Over Doro

Over Doro
Doro ontwikkelt telecomproducten en diensten voor senioren, zodat ze een vol en rijk leven kunnen leiden waarin ze op een eenvoudigere manier hun dagdagelijkse activiteiten kunnen doen die ze altijd al deden, maar ook de dingen waarvan ze dachten dat ze ze nooit zouden doen. Doro, wereldwijde marktleider in mobiele telefonie voor senioren, biedt eenvoudig te gebruiken mobiele telefoons en smartphones, mobiele toepassingen en vaste telefonie met luid en helder geluid. Binnen Doro Group biedt Doro Care sociale zorg en telecare-oplossingen voor ouderen en gehandicapten, zodat ook zij onafhankelijke en veilig kunnen wonen in hun eigen huis. Doro AB is een Zweeds bedrijf en haar aandelen zijn gequoteerd op Nasdaq OMX Stockholm, Nordic List, Small Companies. Een netto-omzet van SEK 1.838 miljoen (EUR 200 miljoen) werd gerapporteerd voor 2015. www.doronederland.nl

Over Eurodistribution
Als telecomdistributeur bieden wij onze klanten een kwalitatief productengamma aan en dit met een no-nonsense mentaliteit. Onze kernactiviteiten bestaan uit de invoer en distributie van telecomproducten naar dealers, groothandel, ketens en de gespecialiseerde vakhandelaar. Eurodistribution verzorgt de distributie voor Doro in de Benelux. Lees meer over Eurodistribution op www.eurodistribution.nl

berichten