Lancering van de Doro PhoneEasy 506

Nieuw instapmodel mobiele telefoon voor senioren

18 APRIL 2013, AMSTERDAM
Samenvatting
Doro introduceert met de Doro PhoneEasy® 506 een mobiele telefoon speciaal ontworpen voor senioren die nog onervaren zijn met het gebruik van een GSM. Met dit uiterst gebruiksvriendelijke model hoopt Doro nieuwe gebruikers bekend te maken met de voordelen van een mobiele telefoon en nog meer senioren te enthousiasmeren voor de mobiele technologie van de 21ste eeuw.

Dit nieuwe toestel weerspiegelt de reden waarom Doro startte met het produceren van mobiele telefoons speciaal voor senioren. Het design bezit dan ook alle typische functies waardoor Doro wereldmarktleider is geworden als het gaat om eenvoudige telefoons.

Camilla Nilsson, Marketing Manager bij Doro stelt: “Dit nieuwste model biedt veel kwaliteit voor een uitstekende prijs. De Doro PhoneEasy® 506 is bewust eenvoudig gehouden met alleen de noodzakelijke functies, kwaliteit gaat boven kwantiteit.”

De Doro PhoneEasy® 506 is voorzien van extra grote holle toetsen. Het scherm is groot en helder, met de mogelijkheid om zowel de tekstgrootte als het contrast aan te passen. Met drie directe geheugentoetsen en een directe SMS-toets, is de bediening uiterst eenvoudig. Doro heeft voor het opladen een speciaal ontworpen micro USB toegepast met een gemakkelijke grip. Het menu is intuïtief en daardoor eenvoudig te begrijpen. Ook kunnen ongewenste functies worden verborgen. De start-up wizard is ook zeer eenvoudig dus senioren kunnen de telefoon zelf installeren en meteen gebruiken.

“Doro staat aan de basis van de ontwikkeling van ‘eenvoudige mobiele telefoons’ en wij werken hard om  bij de voorhoede te blijven. Wij waarderen dat een steeds grotere groep van onze klanten graag een smartphone wil, maar vele willen dit ook niet. Het verbeteren van al onze producten is essentieel en we willen onze retailers een groot assortiment bieden. Daarom is dit nieuwe model ontworpen voor consumenten die simpelweg willen dat hun telefoon gewoon een telefoon is. Dit instapmodel is volgens ons de beste in zijn soort!”, aldus Camilla Nilsson, Marketing Manager bij Doro.

De Doro PhoneEasy® 506 is vanaf nu verkrijgbaar voor een adviesverkoopprijs van €59,99.

Afbeeldingen
Documenten
Over Doro

Over Doro
Doro ontwikkelt telecomproducten en diensten voor senioren, zodat ze een vol en rijk leven kunnen leiden waarin ze op een eenvoudigere manier hun dagdagelijkse activiteiten kunnen doen die ze altijd al deden, maar ook de dingen waarvan ze dachten dat ze ze nooit zouden doen. Doro, wereldwijde marktleider in mobiele telefonie voor senioren, biedt eenvoudig te gebruiken mobiele telefoons en smartphones, mobiele toepassingen en vaste telefonie met luid en helder geluid. Binnen Doro Group biedt Doro Care sociale zorg en telecare-oplossingen voor ouderen en gehandicapten, zodat ook zij onafhankelijke en veilig kunnen wonen in hun eigen huis. Doro AB is een Zweeds bedrijf en haar aandelen zijn gequoteerd op Nasdaq OMX Stockholm, Nordic List, Small Companies. Een netto-omzet van SEK 1.838 miljoen (EUR 200 miljoen) werd gerapporteerd voor 2015. www.doronederland.nl

Over Eurodistribution
Als telecomdistributeur bieden wij onze klanten een kwalitatief productengamma aan en dit met een no-nonsense mentaliteit. Onze kernactiviteiten bestaan uit de invoer en distributie van telecomproducten naar dealers, groothandel, ketens en de gespecialiseerde vakhandelaar. Eurodistribution verzorgt de distributie voor Doro in de Benelux. Lees meer over Eurodistribution op www.eurodistribution.nl

berichten