Vier is “the magic number”

Doro verkoopt wereldwijd meer dan vier miljoen mobiele seniorentelefoons

20 JUNI 2013, AMSTERDAM
Samenvatting
Doro, wereldwijd marktleider in de verkoop van seniorentelefoons, is verheugd bekend te maken dat er meer dan vier miljoen toestellen zijn verkocht. Het bedrijf introduceerde haar eerste mobiele telefoon in 2007, de DoroHandlePlus 326gsm. Hiermee opende Doro de markt voor vereenvoudigde en ondersteunende mobiele telefoons. Sindsdien is Doro bekroond met tal van internationale onderscheidingen, waaronder de iF Design Award, CTIA Emerging Technology Award en de Red Dot Design Award.

Jerome Arnaud, President en CEO van Doro: "We hebben onze “easy to use” propositie zes jaar geleden geïntroduceerd en hebben hard gewerkt om ervoor te zorgen dat onze producten grensverleggend blijven. Wij zijn verheugd te zijn uitgegroeid tot een wereldmerk en dat we samen hebben kunnen werken met veel fijne en uitdagende partners - samen hebben we Doro opgebouwd'.

Doro heeft nauw samengewerkt met externe partners en geluisterd naar feedback van klanten om een productaanbod van een zo hoog mogelijke kwaliteit te ontwikkelen. Doro's producten hebben geholpen om de technologie van de 21ste eeuw te introduceren bij senioren. In Nederland zijn de producten van Doro verkrijgbaar via Eurodistribution.

 

Afbeeldingen
Documenten
Over Doro

Over Doro
Doro ontwikkelt telecomproducten en diensten voor senioren, zodat ze een vol en rijk leven kunnen leiden waarin ze op een eenvoudigere manier hun dagdagelijkse activiteiten kunnen doen die ze altijd al deden, maar ook de dingen waarvan ze dachten dat ze ze nooit zouden doen. Doro, wereldwijde marktleider in mobiele telefonie voor senioren, biedt eenvoudig te gebruiken mobiele telefoons en smartphones, mobiele toepassingen en vaste telefonie met luid en helder geluid. Binnen Doro Group biedt Doro Care sociale zorg en telecare-oplossingen voor ouderen en gehandicapten, zodat ook zij onafhankelijke en veilig kunnen wonen in hun eigen huis. Doro AB is een Zweeds bedrijf en haar aandelen zijn gequoteerd op Nasdaq OMX Stockholm, Nordic List, Small Companies. Een netto-omzet van SEK 1.838 miljoen (EUR 200 miljoen) werd gerapporteerd voor 2015. www.doronederland.nl

Over Eurodistribution
Als telecomdistributeur bieden wij onze klanten een kwalitatief productengamma aan en dit met een no-nonsense mentaliteit. Onze kernactiviteiten bestaan uit de invoer en distributie van telecomproducten naar dealers, groothandel, ketens en de gespecialiseerde vakhandelaar. Eurodistribution verzorgt de distributie voor Doro in de Benelux. Lees meer over Eurodistribution op www.eurodistribution.nl

berichten