Vijf miljoen levens ‘Eenvoudiger’ gemaakt

Doro verkoopt wereldwijd meer dan 5 miljoen telefoons

02 DECEMBER 2013, AMSTERDAM
Samenvatting
Doro, wereldwijd marktleider in de verkoop van seniorentelefoons, is verheugd bekend te maken dat er meer dan vijf miljoen toestellen zijn verkocht.

Jérôme Arnaud, President en CEO van Doro: "2013 was een belangrijk jaar voor Doro en wij zijn trots de grens van 5 miljoen telefoons te hebben gepasseerd. Voor Doro betekent dit dat we vijf miljoen levens eenvoudiger hebben gemaakt dankzij onze innovatieve en gebruiksvriendelijke telefoons.”

Tech Watchers zullen opmerken dat Doro één miljoen toestellen heeft verkocht sinds mei 2013. Toen kondigde Doro aan meer dan vier miljoen toestellen te hebben verkocht.

Arnaud vervolgt: “Deze indrukwekkende prestatie bewijst dat Doro daadwerkelijk generaties samenbrengt. Ons volgende doel is 80% van de senioren de voordelen en kansen van het internet te laten ervaren. Hiermee willen we de digitale generatiekloof verder dichten.”

In 2013 bereikte Doro aanzienlijke successen zoals de acquisitie van de Duitse distributeur IVS. Ook werd Doro een gecertificeerde Google partner. Doro´s mobiele telefoons kunnen vanaf nu standaard worden geleverd met Google´s mobiele applicaties. 

Afbeeldingen
Over Doro

Over Doro
Doro ontwikkelt telecomproducten en diensten voor senioren, zodat ze een vol en rijk leven kunnen leiden waarin ze op een eenvoudigere manier hun dagdagelijkse activiteiten kunnen doen die ze altijd al deden, maar ook de dingen waarvan ze dachten dat ze ze nooit zouden doen. Doro, wereldwijde marktleider in mobiele telefonie voor senioren, biedt eenvoudig te gebruiken mobiele telefoons en smartphones, mobiele toepassingen en vaste telefonie met luid en helder geluid. Binnen Doro Group biedt Doro Care sociale zorg en telecare-oplossingen voor ouderen en gehandicapten, zodat ook zij onafhankelijke en veilig kunnen wonen in hun eigen huis. Doro AB is een Zweeds bedrijf en haar aandelen zijn gequoteerd op Nasdaq OMX Stockholm, Nordic List, Small Companies. Een netto-omzet van SEK 1.838 miljoen (EUR 200 miljoen) werd gerapporteerd voor 2015. www.doronederland.nl

Over Eurodistribution
Als telecomdistributeur bieden wij onze klanten een kwalitatief productengamma aan en dit met een no-nonsense mentaliteit. Onze kernactiviteiten bestaan uit de invoer en distributie van telecomproducten naar dealers, groothandel, ketens en de gespecialiseerde vakhandelaar. Eurodistribution verzorgt de distributie voor Doro in de Benelux. Lees meer over Eurodistribution op www.eurodistribution.nl

berichten