Doro Liberto® 650 is feature phone met internet en email

Toestel daagt gebruikers uit om zoveel mogelijk digitaal te delen

23 APRIL 2014, AMSTERDAM
Samenvatting
Doro, wereldwijd marktleider op het gebied van extreem gebruiksvriendelijke mobiele telefoons, introduceert met de Doro Liberto® 650 een nieuw stijlvol uitklapbaar model. Dit nieuwe 3G toestel biedt senioren niet alleen standaard functies, maar is ook een eerste stap naar een smartphone. De Doro Liberto® 650 daagt gebruikers uit om zoveel mogelijk digitaal te delen met hun contacten.

Dit is de eerste featurephone van Doro met een email functionaliteit en easy webbrowser. Hiermee introduceert het Zweedse bedrijf smartphone functies op een makkelijk te begrijpen manier aan senioren. De Doro Liberto® 650 heeft een aantrekkelijk slank design en is zeer gebruiksvriendelijk.

 Jérôme Arnaud, CEO bij Doro: “Onze nieuwe Liberto® clamshell biedt ons nieuwe kansen. Niet al onze klanten willen meteen aan de slag met apps, maar ze willen wel graag een toestel met internet en email. Voor deze groep is dit toestel speciaal op de markt gebracht. Zoals altijd stond een nog betere gebruikservaring centraal bij het het ontwerp van de Doro Liberto® 650.”

De Doro Liberto® 650 is beschikbaar in de kleuren rood en zwart voor een winkeladvies prijs van €139.- incl. BTW.

Afbeeldingen
Download PDF
Download PDF
Over Doro

Over Doro
Doro ontwikkelt telecomproducten en diensten voor senioren, zodat ze een vol en rijk leven kunnen leiden waarin ze op een eenvoudigere manier hun dagdagelijkse activiteiten kunnen doen die ze altijd al deden, maar ook de dingen waarvan ze dachten dat ze ze nooit zouden doen. Doro, wereldwijde marktleider in mobiele telefonie voor senioren, biedt eenvoudig te gebruiken mobiele telefoons en smartphones, mobiele toepassingen en vaste telefonie met luid en helder geluid. Binnen Doro Group biedt Doro Care sociale zorg en telecare-oplossingen voor ouderen en gehandicapten, zodat ook zij onafhankelijke en veilig kunnen wonen in hun eigen huis. Doro AB is een Zweeds bedrijf en haar aandelen zijn gequoteerd op Nasdaq OMX Stockholm, Nordic List, Small Companies. Een netto-omzet van SEK 1.838 miljoen (EUR 200 miljoen) werd gerapporteerd voor 2015. www.doronederland.nl

Over Eurodistribution
Als telecomdistributeur bieden wij onze klanten een kwalitatief productengamma aan en dit met een no-nonsense mentaliteit. Onze kernactiviteiten bestaan uit de invoer en distributie van telecomproducten naar dealers, groothandel, ketens en de gespecialiseerde vakhandelaar. Eurodistribution verzorgt de distributie voor Doro in de Benelux. Lees meer over Eurodistribution op www.eurodistribution.nl

berichten