Doro seniorentelefoon met ‘Man Down’-functie & GPS locatiebepaling

24 SEPTEMBER 2014, AMSTERDAM
Samenvatting
Doro, wereldwijd marktleider op het gebied van extreem gebruiksvriendelijke mobiele telefoons, breidt het assortiment telezorgtoestellen uit met de Doro Secure 580IUP. De mobiele telefoon is speciaal ontworpen om de gebruiker zich veilig en zeker te laten voelen.

De Doro Secure 580IUP beschikt over een automatische zelfactiverende ‘Man Down’-functie. Dankzij bewegingsensoren, GPS en Doro’s eigen zorg IP protocol is het toestel geprogrammeerd om een noodmelding te versturen bij een val of wanneer de gebruiker bewegingloos blijft liggen. Deze noodmelding wordt verzonden naar voorgeprogrammeerde nummers zoals familieleden of zorgdiensten. Ook kan via GPS de locatie van de gebruiker worden opgevraagd wanneer iemand kwijt of verdwaald is.

Camilla Nilsson, Marketing Manager bij Doro over de Doro Secure 580IUP: “Dit veelzijdige apparaat is ontworpen om families een gerust gevoel te geven. De telefoon biedt gebruikers ondersteuning en families zekerheid. Bovendien zijn deze functies ook erg efficiënt voor personen die werken op afgelegen locaties. Met de lancering van de Doro Secure 580IUP brengen wij een product op de markt waarmee wij consumenten helpen die extra steun goed kunnen gebruiken”

De Doro Secure 580IUP beschikt natuurlijk ook over design-eigenschappen die synoniem staan voor de Doro-ervaring. Dit zijn onder andere extra luid en duidelijk geluid, grote en goed verspreide toetsen, een groot en duidelijk scherm, een eenvoudig menu en een robuust spatwaterdicht ontwerp. Daarnaast introduceert Doro ook de Doro Secure 580. Dit toestel beschikt niet over de zelfactiverende ‘Man Down’-functie.

De Doro Secure 580IUP is per direct verkrijgbaar in het zilver en wit voor een verkoopadviesprijs van €179.-

De Doro Secure 580 is per direct verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van €139.-

http://www.doronederland.nl/Producten/Mobiele-telefoons-en-accessoires/Doro-Secure-580/

http://www.doronederland.nl/Producten/Mobiele-telefoons-en-accessoires/Doro-Secure-580IUP/

Afbeeldingen
Download PDF
Download PDF
Over Doro

Over Doro
Doro ontwikkelt telecomproducten en diensten voor senioren, zodat ze een vol en rijk leven kunnen leiden waarin ze op een eenvoudigere manier hun dagdagelijkse activiteiten kunnen doen die ze altijd al deden, maar ook de dingen waarvan ze dachten dat ze ze nooit zouden doen. Doro, wereldwijde marktleider in mobiele telefonie voor senioren, biedt eenvoudig te gebruiken mobiele telefoons en smartphones, mobiele toepassingen en vaste telefonie met luid en helder geluid. Binnen Doro Group biedt Doro Care sociale zorg en telecare-oplossingen voor ouderen en gehandicapten, zodat ook zij onafhankelijke en veilig kunnen wonen in hun eigen huis. Doro AB is een Zweeds bedrijf en haar aandelen zijn gequoteerd op Nasdaq OMX Stockholm, Nordic List, Small Companies. Een netto-omzet van SEK 1.838 miljoen (EUR 200 miljoen) werd gerapporteerd voor 2015. www.doronederland.nl

Over Eurodistribution
Als telecomdistributeur bieden wij onze klanten een kwalitatief productengamma aan en dit met een no-nonsense mentaliteit. Onze kernactiviteiten bestaan uit de invoer en distributie van telecomproducten naar dealers, groothandel, ketens en de gespecialiseerde vakhandelaar. Eurodistribution verzorgt de distributie voor Doro in de Benelux. Lees meer over Eurodistribution op www.eurodistribution.nl

berichten