Zijn jouw ouders of grootouders al altijd bereikbaar?

Verras ze met één van deze drie Doro senioren mobiele telefoons tijdens de feestdagen

11 DECEMBER 2014, AMSTERDAM
Samenvatting
Elk jaar lijkt het steeds moeilijker te worden om cadeaus uit te zoeken voor oudere familieleden die al alles lijken te hebben wat ze nodig hebben. Maar wanneer hebben zij voor het laatst een sms'je, een e-mail of een foto gestuurd? Misschien hebben ze dit zelfs nog nooit gedaan. Doro is wereldwijd marktleider op het gebied van extreem gebruiksvriendelijke mobiele telefoons die volledig aangepast zijn op de wensen van gebruikers. De Zweedse telefoonfabrikant biedt een verscheidenheid van producten aan die ideaal zijn als cadeau voor vrienden en familie op leeftijd. Kennis van technologie is niet noodzakelijk als zij maar het juiste product voor hen hebben liggen.

Wil jij graag Whatsappen met je grootouders?

De Doro Liberto® 820 is speciaal ontwikkeld voor senioren die graag de laatste trends willen ervaren, zoals whatsappen met kinderen en kleinkinderen, maar hierbij ook zeker extra hulp kunnen gebruiken. Door middel van een speciaal ontwikkelde ‘hulpfunctie’ in alle applicaties, kunnen ouderen alles leren over zowel apps als het gebruik van de Doro Liberto® 820 zelf.

Een ander groot voordeel van de Doro Liberto® 820 is Doro’s app ‘My Doro Manager’ die gratis te downloaden is via de Google Play store. Deze app biedt vrienden en familie van gebruikers van de Doro Liberto® 820 de mogelijkheid het apparaat op afstand te bedienen. Zo kunnen zij op afstand hulp en advies geven over het gebruik van de smartphone.

De Doro Liberto® 820 is nu in twee kleuren (zwart-zilver & wit-zilver) verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van € 269.- incl. BTW.

Is e-mailen belangrijk voor je opa?

De Doro PhoneEasy® 632 is een stijlvolle en duurzame klaptelefoon waarmee de perfecte middenweg is gevonden voor senioren die op zoek zijn naar een mobiele telefoon met internet zonder te moeten kiezen voor een smartphone. Een kenmerkende functie van de Doro PhoneEasy® 632 is de ingebouwde email toepassing die e-mails weergeeft in hetzelfde formaat als een SMS.

De Doro PhoneEasy® 632 is vanaf nu in twee kleuren (zwart-wit & mocca-champagne) verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van €159.90 incl. BTW.

Bel jij je moeder nog steeds op haar vaste nummer?

De Doro PhoneEasy® 613 is de ultieme mobiele telefoon onder extreem gebruiksvriendelijke mobiele telefoons. Op de Doro PhoneEasy® 613 zitten drie directe geheugentoetsen zodat meteen voor geprogrammeerde nummers gebeld kunnen worden. Ook heeft het toestel aparte toetsen voor sms- en camerafuncties, zodat de telefoon makkelijk en simpel te bedienen is. De Doro PhoneEasy® 613 is perfect voor ouderen die alleen basis functionaliteiten van een mobiele telefoon eisen om beter in contact te blijven met familie en vrienden.

De Doro PhoneEasy® 613 is vanaf nu verkrijgbaar in vier kleuren (aubergine-wit, zwart-zwart, grijs-wit & zilver) voor een verkoopadviesprijs € 99.99 incl. BTW.

Voor meer informatie over Doro bezoek onze website: www.doronederland.nl

Afbeeldingen
Download PDF
Download PDF
Over Doro

Over Doro
Doro ontwikkelt telecomproducten en diensten voor senioren, zodat ze een vol en rijk leven kunnen leiden waarin ze op een eenvoudigere manier hun dagdagelijkse activiteiten kunnen doen die ze altijd al deden, maar ook de dingen waarvan ze dachten dat ze ze nooit zouden doen. Doro, wereldwijde marktleider in mobiele telefonie voor senioren, biedt eenvoudig te gebruiken mobiele telefoons en smartphones, mobiele toepassingen en vaste telefonie met luid en helder geluid. Binnen Doro Group biedt Doro Care sociale zorg en telecare-oplossingen voor ouderen en gehandicapten, zodat ook zij onafhankelijke en veilig kunnen wonen in hun eigen huis. Doro AB is een Zweeds bedrijf en haar aandelen zijn gequoteerd op Nasdaq OMX Stockholm, Nordic List, Small Companies. Een netto-omzet van SEK 1.838 miljoen (EUR 200 miljoen) werd gerapporteerd voor 2015. www.doronederland.nl

Over Eurodistribution
Als telecomdistributeur bieden wij onze klanten een kwalitatief productengamma aan en dit met een no-nonsense mentaliteit. Onze kernactiviteiten bestaan uit de invoer en distributie van telecomproducten naar dealers, groothandel, ketens en de gespecialiseerde vakhandelaar. Eurodistribution verzorgt de distributie voor Doro in de Benelux. Lees meer over Eurodistribution op www.eurodistribution.nl

berichten